O nama

O Nama

VDC veterinarska ambulanta je moderno opremljena, novootvorena veterinarska ambulanta za zdravstvenu zaštitu i lečenje kućnih ljubimaca. Posedujemo potrebno znanje sticano kontinuiranom edukacijom u zemlji i inostranstvu kao i dugogodišnje iskustvo u kliničkom radu sa životinjama.

Prostor naše ambulante opremljeno je savemenom dijagnostičkom opremom i uređajima u cilju pružanja najbolje zdravstvene zaštite za Vaše ljubimce. Pored kompletnih usluga u domenu lečenja životinja, VDC veterinarska ambulanta nudi i dodatne pogodnosti, koje će veterinarske intervencije učiniti lagodnijim i praktičnijim.

Sve potrebne laboratorijske analize se mogu uraditi u našoj ambulanti pa je tako put do postavljanja tačne dijagnoze značajno ubrzan. Takođe, ukoliko lečenje vašeg ljubimca zahteva višednevno lečenje, u VDC veterinarskoj ambulanti imamo više stacionarnih jedinica za adekvatno zbrinjavanje vašeg ljubimca.

Od opreme posebno izdvajamo UZ i rendgen aparat kao i primenu inhalacione anestezije, koja rizik od anestezije svodi na minimum a omogućava izvođenje i najkomplikovanijih hiruških operacija na najvišem nivou.

Pozivamo vas i da nas posetite u našem novom fino uređenom prostoru na preko 200m2, gde ćete dobiti svu neophodnu negu i savete.


Dežurna služba Vam je dostupna od 00-24h!

Dežurni veterinar:0604243132

Radno vreme:
Ponedeljak-petak: 10.00-20.00h
Subota i nedelja: 10-14h

Image
Image